fbpx

Reviews

9.1

Ontspannen floaten

Ik werd vriendelijk begroet bij ontvangst. De rondleiding was nogal snel, maar ik werd netjes naar mijn ruimte gebracht. De ruimte was schoon en van douche artikelen voorzien. Het was echter mijn eerste keer en er ontbrak echt wat uitleg. Er werd mij niet vertelt dat het indoen van oordopjes handig was en dat je achteraf echt goed al het zout water moest afspoelen. Dit vond ik Toch jammer
- Amsterdam

Na weken wachten nog geen voucher

Op 12 maart (!) besteld, geld afgeschreven maar geen voucher. Email gestuurd een week later, geen reactie. Daarna geveld en kreeg te horen dat er inderdaad wat fout was gelopen, dat zou in het weekend allemaal opgelost worden. Gaf nota bene aan daar nu extra tijd voir te hebben ivm corona... Tien dagen terug nog eens gemaild.... vandaag wordt de telefoon niet eens opgenomen. Ze hebben wel tijd voortdurend aanbiedingsmail te sturen, maar nerjes afwerken van bestellingen.... Ik had hier eerder een goede ervaring maar dit is gewoon reteslecht.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Jan, Ik heb het direct voor u uitgezocht en er is een mail verstuurd naar u met de voucher op 1 april. Ik heb zojuist nog een keer gemaild. In verband met de corona zijn we niet alle dagen open ons excuses hier voor maar wij hebben de corona ook niet bedacht. Met vriendelijke groet, FloatSpa. ps. laat u weten of u nu wel de mail heeft ontvangen ?

- Haarlem

wow

super ervaring. eindelijk van mijn rug pijn af.
- den haag

Fijn voor een zwangere vrouw!

Tijdens de zwangerschap erg fijn om te floaten. Je lichaam heeft even wat rust/ontspanning en vooral met rugklachten is het dus fijn. Ben meerdere dagen even verlost geweest van de rugpijn dus ik ga zeker terug!
- Den Haag

GE WEL DIG ‼️

Wat was dit een heerlijk dag zowel voor mij als voor mij moeder. Heerlijk in het zoutwater drijven en ontspannen ( alles doen vergeten ) wie wilt dat niet. Dit is absoluut een aanrader je geniet er oprecht van en je komt er heerlijk ontspannen uit! Verder wil mijn moeder en ik Richard heel erg bedanken dat wij dit mochten ervaren van uit het voedselbank super lief😊. Om zeker ook niet te vergeten de lieve medewerker die ons heeft begeleid en alles netjes heeft uitgelegd willen wij ook graag bedanken.
- Amsterdam

Heerlijke ontspanning voor lichaam & geest 🥰

Een spa-achtige omgeving, sereen en schoon. De douche is van alle gemakken voorzien, bikini mee is niet nodig. Vooraf een douche en hup de kabine in. Een mini dodezee zwembad voor jezelf. Oordopjes in, nekkussentje goed en drijven maar. Rust en ontspanning in een heerlijk warm en ruim bad. En het effect erna... heerlijk! Richard, heel hartelijk dank dat je een aantal floatsessies gedoneerd hebt aan de voedselbank. Wordt zeer gewaardeerd 💋
- Amsterdam

Absolute aanrader!

Ik had de eerste 20 minuten de tijd nodig om los te laten en mezelf over te kunnen geven aan deze bijzondere ervaring. Ik heb in mijn leven veel problemen gehad met paniek aanvallen en angst heeft mij jarenlang weerhouden van het floaten. Nu vind ik het heel jammer dat ik het niet eerder heb geprobeerd. Ja, het is echt even loslaten maar het niveau van ontspanning is echt zo de moeite waard!
- Amsterdam

Fantastisch

Heerlijk ontspannend
- Amsterdam

Absolutely Fantastic Experience

The staff were considerate and kind. They helped with the reservation, were welcoming and professional. The experience itself in the floatspa is hard to describe in words. One emerges into oneself in a gentle and profound way. What a wonderful journey of discovery.
- Den Haag

Spieren en trigger points zelfs mijn spierpijn weg

Eerste morgen na de float...half brak...maar opgeladen...2e dag na de nacht al mijn spieren genezen....na het floaten voel je je kapot....maar 2 dagen later ben je weer als nieuw...verstandig om niet te combineren met sauna of workout in de floatweek. Succes en zet m op....op weg naar je herstel
- Leek

Super!!

Ik kijk er iedere keer naar uit! Heerlijk een uurtje even Alles loslaten. Vriendelijk personeel.
- Volendam

De ultieme oplossing voor stress

Vanaf het eerste moment warme welkomst gekregen van(Thyrza) goed uitleg wat je kon verwachten. Zeker een aanrader als je stress en slaap problemen hebt. Ik ga zo snel mogelijk weer floaten Tot snel
- Amsterdam

Mwah beleving niet top

Eerder bij Floatcenter Den Haag Babylon gebouw geweest in 2018. De beleving hier was schoon, welness en personeel dat dichtbij de floatervaring stond. Nu in december 2019 bij de Volendamlaan geweest, hier was al floating maar hebben de naam Floatcenter Den Haag overgenomen (babylon is gesloten). De gastheer/receptionist had naar mijn idee niet veel affiniteit met Floating. Het was er verder ook erg donker en naar mijn gevoel niet heel schoon. Als nieuwe floatcenter van Den Haag zou ik adviseren meer aan de beleving en hygiëne te doen. Dat begint al bij degene die je ontvangt.
- Leiden

Slecht

Eerste keer voor niks gekomen. Na een half uur in de wacht kamer te horen gekregen na helemaal naar Amsterdam rijden dat het niet door kon gaan vanwege koude douches. Nieuwe afspraak gemaakt en net een uur van te voren weer afgezegd door middel van sms. Dat word geen afspraak meer maken bij jullie.
- Haarlem

Geweldig

Een uur leek mij erg lang, maar dat viel ontzettend mee. Byzondere ervaring waar ik al de hele dag een prettig en rustig gevoel in mijn lijf van heb. Leuke vriendelijke dame die je welkom heet en alles duidelijk uitlegt.
- Amsterdam

Floaten is geweldig

Het floaten is geweldig, maar de website niet. Ik kan niet inloggen. Ik moet dus telefonisch reserveren. Maar ook dat is problematisch. Niet bereikbaar. Geen bandje, dus iedere keer maar opnieuw proberen . Is heel vervelend en ook jammer, want het personeel is uiterst vriendelijk. Ik heb ook een aanbieding via de mail gekregen. Kon ik niet reserveren , want er waren problemen met jullie betaalsysteem. Na 4x proberen, heb ik het opgegeven. Ik heb nog wel een sms'je gekregen van jullie dat er betaalproblemen waren en ik kon via een betaallink alsnog boeken. Dat heb ik niet gedaan, want dat vond ik een beetje link.

Reactie van het bedrijf

Hallo Annemarie, Ik denk dat u een Iphone heeft we zijn er recent achter gekomen dat gebruikers met een iphone inderdaad niet kunnen inloggen onze it afdeling is bezig met een oplossing hiervoor.

- Hoofddorp

Warm, ontspannend, zuiverend en helend voor lichaam én geest!

Momenteel ben ik herstellende van een zware burnout. Dankbaar dat ik de kans heb op goed herstel door meerdere keren per week te mogen floaten. Ik kan er nu nog niet heel veel over zeggen, dan dat ik wel merk dat ik veel dieper/beter slaap. Ik geen last heb van dikke wallen deze week. Minder hoofdpijn ervaar en weinig tot geen spierpijn meer heb. Daarnaast is het een moment voor jezelf, zowel lichamelijk als geestelijk jezelf vertroetelen. Een boost voor je immuunsysteem en je geluk! Als je jezelf een groot cadeau wil geven is het wel een floatsessie!
- Den Haag

Super

Bij floating ervaar ik de rust en ontspanning die nodig zijn om het lichaam te herstellen en versterker. Mooie sfeer en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug
- 's-Gravenhage

Fantastisch!

Het was geweldig! We zijn heel tevreden en het is zeker voor herhaling vatbaar!
- Amsterdam

Overtroffen verwachtingen

Als drukbezette ondernemer twijfelde ik of floating wel iets voor mij zou zijn. Een uur leek me lang en bovendien kan ik moeilijk niks doen. Tegelijkertijd was ik wel nieuwsgierig en wilde ik het op zijn minst een keer gedaan hebben. Ik werd keurig ontvangen, de ruimte zag er heel verzorgd uit en ik vond het prettig dat ik niets mee hoefde te nemen. De ervaring zelf was erg aangenaam en als je je eenmaal overgeeft aan de rust, werkt het enorm ontspannend. Al met al een uitstekende ervaring. Ik weet zeker dat de tijdsinvestering zich op sommige momenten dubbel en dwars terug betaalt.
- Amsterdam

Een overtroffen verwachting

Ik ben ondernemer, heb een volle agenda en kan heel moeilijk niksdoen. Ik dacht eerst dat floaten niets voor mij zou zijn, maar ik wilde het toch een keer gedaan hebben. Mijn verwachtingen zijn volledig overtroffen. Als je de knop omzet en je eenmaal aan de prikkelarme omgeving over geeft, dan is het een rustgevende ervaring en ga je enorm ontspannen de rest van de dag door.
- Amsterdam

Compleet nieuwe ervaring

Wat een fijne ervaring vandaag. Nog nooit gefloat en een eerste keer best spannend en moeilijk om ‘controle’ los te laten. Maar een heel relaxt gevoel aan over gehouden in tijden van stress en pijn. Leuke dame achter de balie. Dank hiervoor ik kom zeker terug!
- Amsterdam

Pure ontspanning

Wat een bijzondere ervaring, totaal relaxen in een oase van rust. Warm ontvangst met goede uitleg .En alles is er schoon en fris een dikke 10 en ik kom zeker vaker floaten
- Leiden

Helemaal zen!

Fantastische ervaring. Heerlijk ontspannen! Na een float sessie kon ik er weer helemaal tegenaan! Top, een echtte aanrader!
- Utrecht

Really enjoyable and ultimate relaxation

I loved my first float experience, something I've wanted to try for a long time. Firstly, I'd heard from others that the small dark space could have been something that would set off my anxiety, however this place is different has a massive room for yourself to float in. I had a great experience was able to relax for 60 mins and felt so fresh and happy when I left. Staff were very helpful and friendly (Tirza) and even though she couldn't find my appointment (i reserved via the ticketveiling) she fit me in immediately anyways to save a wasted trip to Sloterdijk. I will definitely be back, I felt so warm and relaxed afterwards for a good few days.
- AMSTERDAM

100% ontspannen

Alsof je op een wolkje ligt. Goede manier om meditatie te oefenen. Mooie locatie, vriendelijk personeel en schone ruime ruimtes. Ik kom zeker terug!
- Amsterdam

Zeer ontspannen floatsessie

Mijn eerste keer floaten vandaag! Erg bijzonder. Het lijkt alsof je zweeft en het voelt erg ontspannend aan. Vriendelijk personeel en goede uitleg wat je te wachten staat. Ben benieuwd naar de resultaten. Ik kom zeker terug.
- Amsterdam

next level ontspannen

Wat een bijzondere ervaring! Ik hoopte dat het mij 'ont-spanning' zou geven en ja: dat is gelukt. Ik ben vriendelijk ontvangen en kreeg voorafgaand aan het floaten een duidelijke instructie. De ruimte is schoon en veel ruimer dan ik had verwacht. Ik ben na ruim een half uur (gedachtes, voelen, bewegen en kijken naar de lichtjes in de ruimte) echt weg gezakt. Dat laatste deel was het fijnste. En die reset werkt vandaag nog steeds door. Kom gauw weer terug voor de tweede sessie.
- Amsterdam

Relaxte sfeer en een ontspannende ervaring.

Vriendelijke medewerkers en schone, mooie float-ruimtes.
- Amsterdam

In 1 woord, Bijzonder!

Nu voor de 2e keer wezen floaten. Wat een bijzondere ervaring. Het gevoel dat je zweeft, ontspannen op het water. De eerste keer was best eng, wat kan ik verwachten. Het viel reuze mee. Ik sliep die nachten daarbij zeer diep en goed. Na de 2e keer merk ik een ontspannen gevoel in mn schouders en hoofd. Ik voel me een soort van zweverig, happy en rustig. Soort van weer opgeladen. Aardige mensen, nette ruimte en je krijgt alle tijd om na je sessie evenbij te komen onder het genot van een kopje thee of koffie.
- Amsterdam

Bijzondere en ontspannen ervaring!

Wat een totaal nieuwe ervaring is dit. Met momenten van volledige ontspanning waarin in mij bijna in een andere wereld begaf. Fijn om mij weer eens helemaal te kunnen ontspannen nu ik zwanger ben. Schone ruimtes en echt een plekje voor jezelf!
- Gouda

Het was een bijzondere ervaring. Moeite waard om te proberen!

Het was fijn om in t warme water te liggen. Ik vond t moeilijk te ontspannen en dat was wel interessant om te merken want ik denk altijd dat ik best ontspannen ben. Ik voel nu vlak erna veel stilte in me. Is fijn! Het is een bijzondere ervaring, zeker de moeite waard On een keer te proberen.
- Amsterdam

Super

Heel netjes, vriendelijk personeel en een mooie ruimte !
- Zaandam

Fijne sfeer en hartelijk personerl

Ik vond de spacapsule heerlijk. Diepe ontspanning als resultaat. Floaten is niet echt mijn ding maar dat is heel persoonlijk. Ik kon mijn hoofd niet echt ontspannen; deze zakte naar beneden. Ook met het hoofdkussen eronder zakte mijn hoofd nog teveel in het water. Vond het water heerlijk voor mijn huid; zacht en een laagje achterlatend.
- AMSTERDAM

Great space and wonderful float rooms

Definitely worth the few train rides. Super nice space and wonderful service. I've put in over 300 hours in the tank and this is one of the cleanest spaces and tank setups I've seen. Get away from the city and take a break in heaven. Cheers. Thank you thank you thank you. I shall be back
- Gainesville

Precies wat k nodig heb!

Voor het floaten was ik ziek en had veel stress. Na het floaten was er niks van overgebleven. HEERLIJK!
- Amsterdam

Helemaal ontspannen

Heel vriendelijk ontvangst en helemaal ontspannen door het uurtje floaten. Was eerst een beetje wennen maar al snel laat je al je spieren los en kom je helemaal tot rust.
- Amsterdam

Erg ontspannend en leuke ervaring

Na het floaten voel ik me helemaal relax. De floatsessie duurt een uur maar de tijd gaat wel snel voorbij. De ruimte is schoon en ruim. De dame bij de receptie is erg aardig en vrolijk. De uitleg over floaten was duidelijk.
- Amsterdam

Super

Was een heerlijke. Vakkundig en leuk personeel. Ziet er top uit.
- Amsterdam

Heerlijk ontspannen

Een hele bijzondere ervaring. Volledig ontspannen voel je je na 1 uur. Had het van te voren niet verwacht. Direct weer geboekt. Een echte aanrader
- Landsmeer

Amazing experience

Very nice and friendly staff. The float itself was a discovery and turned out to be a very pleasant experience. definitely recommend it
- Faycal

Fantastische ervaring

Tijd- en gewichtloos even helemaal in een andere wereld. Heel ontspannend, weg van alle prikkels en stress. Je voelt je erna als herboren. Absoluut een aanrader!
- Diemen

uitkomst voor Lymepatienten en meer....

Hallo, Mijn ervaring is super goed. Ik heb eerst van mijn man een kennismakingspaket gekregen, als verwennerij. Dat was het zeer zeker, dus ook een aanrader voor degene die af en toe lekker wil ontspannen. Voor mij is het een erg belangrijke rol in mijn leven gaan spelen toen ik Lyme in het spel kwam. Zeker een half jaar tot een jaar lang ben ik 2 keer per week gegaan en dat heeft mij op de been gehouden. Door het medisch abonnement heeft dit mogelijk gemaakt. Nog steeds ga ik 1 keer per week en ik merk dat het me goed doet. Heb meer energie en merk dat ik uitgerust thuis kom. Ik kan mede hierdoor mijn werk en leven hervatten. Fijn om je hoofd leeg te kunnen maken en soms slapen en andere momenten alles bewust meemaken maar toch weg zijn. Alle spieren kunnen via de float ook super ontspannen wat je met een massage niet krijgt omdat altijd een deel van je lichaam "belast" is. Dank dat jullie er zijn, dank medewerkers voor hun gastvrijheid en goede zorgen. Locatie ligt ook op een super goed bereikbare weg.
- Amsterdam

Een heerlijke reset

Pas voor de deur werd mijn kado verklapt: floating. 1,5 uur later ben ik een heel fijne ervaring rijker. Ultieme ontspanning, zeer gastvrije ontvangst, de plek klopt helemaal. Netjes, smaakvol, schoon en ZEN. Hier komen we terug.
- van Wakeren

Fantastisch.

Geweldige, ontspannende ervaring. Een aanrader voor iedereen.
- HILVERSUM

Zwevend ontspannen

Eerst in de Spacapsule verhoogt de ontspanning om je daarna volledig over te geven aan de kracht van het drijven. Het voelt of je zweeft, een geweldige ervaring.
- Hilversum

Relaxend tot de max!

Eerst keer floating, echte aanrader. Rustgevende muziek, omgeving en warm zout water. Gewichtloos, gewrichten soepel en huid zacht. Top.
- Amsterdam

WoW, wat chill

Dit was mijn eerste float ervaring. En zeker niet de laatste. Ga het vooral ervaren! O en je hoeft helemaal niks mee te nemen. Geen handdoek, geen badkleding... hooguit een paar slippers. Zodat je je sokken buiten het kleding/douche kamer kan aandoen. (Bovenstaande tips misschien op de website zetten) Ik geef een 9, omdat ik nooit een 10 geef

Reactie van het bedrijf

Hallo Frits, Fijn dat je het zo hebt ervaren, rond medio september hebben wij slippers in huis en is ook dat opgelost. Groetjes en tot de volgende keer Team FloatSpa

- Amsterdam

Waanzinnig

Heerlijke ontspanende ervaring.
- Urk

Relaxed

Dit was mijn eerste keer. Werd goed ontvangen, vriendelijke werknemer en het was een top ervaring.
- Hoorn

Ontspannend

Heb heerlijk ontspannen en zal zeker nog terug komen!
- Amsterdam

Geweldig!!

Wat een fijne sfeer en bijzondere ervaring.. Het was mijn eerste keer floaten, maar zeker niet de laatste keer.. Totale ontspanning en ziet er allemaal super mooi en schoon uit.. Leuke medewerkster die echt betrokken is en zeer klantvriendelijk. Gewoon leuk dus zeker gaan!!
- Brielle

Een rustgevende en ontspannende ervaring

De eerste keer floaten, ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Maar ik ben fan!! Ontspannend moment voor jezelf. Daarnaast mooi aangekleed en goed verzorgd.
- Hellevoetsluis

Fantastisch

Geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar .
- Wageningen

Als herboren!

Echt een aanrader, mooie locatie en alles erg netjes en schoon.
- Amsterdam
55 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Call Now ButtonReserveer nu